Kırıkkale TRAVEL EXPO ANKARA’da

Kırıkkale TRAVEL EXPO ANKARA’da

Kırıkkale Başkent Ankara’da düzenlenecek olan “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı.

A+ A-

Kırıkkale Başkent Ankara’da düzenlenecek olan “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı. Son yıllarda yapılan yeni çalışmalarla tarihi ve turistik alanları gün yüzüne çıkan Kırıkkale, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kurulacak stantla tanıtılacak.

 

İLİN TANITIMI YAPILIYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, 15’in üzerinde ülkenin katılacağı, ülkemizin kültür ve turizm potansiyelinin tanıtılabileceği, yurt dışından gelecek profesyoneller ile sektör temsilcilerinin bir araya gelecekleri ikili görüşmelerin organize edileceği “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 03-06 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarda Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce katılım sağlanacak. Fuarda Kırıkkale ve yöresine ait, müzik dinletileri, yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları ile doğal ve kültürel miras alanların görselleri sergilenecek.

 

YÖRESEL ÜRÜNLERİN TANITIMI YAPILIYOR

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Ülkemizin turistik potansiyelinin yerli ve yabancı olmak üzere 30.000’den fazla katılımcıya tanıtılacağı fuarda; Turizm altyapımızın ve sahip olduğumuz destinasyon alanlarımızın “Size En Yakın Rota” mottosu ile tanıtımı, Delice Tuzu, Kırıkkahve, Sulakyurt Ballısı gibi yöresel lezzetlerimiz ile Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin hazırladığı geleneksel el sanatları ürünleri ve Dinek yöresel ürünlerinin tanıtımı açısından TRAVEL EXPO ANKARA’ nın önemli olduğunu düşünüyoruz” ifadelerin yer verildi.


Bu haber toplam 574 defa okunmuştur